Νέα Δρομολόγια από 02/10/2021

Το Κ.Τ.Ε.Λ. Σαλαμίνας στην προσπάθειά του για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού της Σαλαμίνας από 02/10/2021 θέτει σε εφαρμογή τα εξής: · Τα λεωφορεία που εκτελούν τα δρομολόγια από και προς το Αιάντειο, Περιστέρια, Κακή Βίγλα, θα περνούν από το κέντρο της Σαλαμίνας, προκειμένου… Περισσότερα »Νέα Δρομολόγια από 02/10/2021

Ζητούνται Οδηγοί και Ελεγκτές.

Η εταιρεία ΚΤΕΛ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Α.Ε. αναζητά οδηγούς με Δ’ κατηγορίας δίπλωμα και Π.Ε.Ι. για άμεση πρόσληψη καθώς και προσωπικό για τη θέση ελεγκτή εισιτηρίων. Αποστολή βιογραφικών: email: ktel@ktelsalaminas.gr. Διεύθυνση: Ελ. Βενιζέλου 7, Σαλαμίνα Με εκτίμηση, Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Σακελλαρίου Ιωάννης.

Το ΚΤΕΛ Σαλαμίνας δρομολογεί 4 νέα λεωφορεία.

Το ΚΤΕΛ Σαλαμίνας ανοίγει μια νέα σελίδα στις μετακινήσεις του επιβατικού κοινού καθώς δρομολογεί από σήμερα 4 νέα λεωφορεία στην εξυπηρέτηση των γραμμών του υλοποιώντας την δέσμευση του για ανανέωση του στόλου του.Πρόκειται για σύγχρονα λεωφορεία, χαμηλού δαπέδου, διαθέτουν ράμπες ΑΜΕΑ, κλιματισμό και με σύγχρονους… Περισσότερα »Το ΚΤΕΛ Σαλαμίνας δρομολογεί 4 νέα λεωφορεία.

Δωρεάν Μετακίνηση για το Πυροσβεστικό Σώμα, την Ελληνική Αστυνομία και το Λιμενικό Σώμα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 07/08/2021 Η εταιρεία Κ.Τ.Ε.Λ. ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Α.Ε. στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης και αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που καταβάλει αυτή τη δύσκολη στιγμή για τη χώρα μας, το Πυροσβεστικό Σώμα, η Ελληνική Αστυνομία και το Λιμενικό Σώμα, παρέχει το δικαίωμα στους ένστολους των… Περισσότερα »Δωρεάν Μετακίνηση για το Πυροσβεστικό Σώμα, την Ελληνική Αστυνομία και το Λιμενικό Σώμα.

Μείωση του εισιτηρίου στην αστική περιοχή της Σαλαμίνας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΜείωση του εισιτηρίου στην αστική περιοχή της Σαλαμίνας31/07/2021Η διοίκηση του ΚΤΕΛ Σαλαμίνας, πιστή στη δέσμευσή της για νέα τιμολογιακή πολιτική κομίστρου, προχωρά από τη Δευτέρα 02/08/2021 στη μείωση του εισιτηρίου για τις μετακινήσεις των επιβατών, εντός της αστικής περιοχής της Σαλαμίνας όπως αυτή περιγράφεται… Περισσότερα »Μείωση του εισιτηρίου στην αστική περιοχή της Σαλαμίνας