Νέα Δρομολόγια από 02/10/2021

Το Κ.Τ.Ε.Λ. Σαλαμίνας στην προσπάθειά του για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού της Σαλαμίνας από 02/10/2021 θέτει σε εφαρμογή τα εξής:

· Τα λεωφορεία που εκτελούν τα δρομολόγια από και προς το Αιάντειο, Περιστέρια, Κακή Βίγλα, θα περνούν από το κέντρο της Σαλαμίνας, προκειμένου οι επιβάτες να μπορούν να μεταβούν απευθείας με τη χρήση ενός μόνο δρομολογίου στο κέντρο της πόλης. Η συγκεκριμένη διασύνδεση θα γίνει με το πέρασμα από τη Λεωφόρο Αιαντείου, Λεωφόρο Φανερωμένης, Τελαμώνος, Αγίου Μηνά και τη Λεωφόρο Ακτής Καραϊσκάκη.

· Τα λεωφορεία που εκτελούν τα δρομολόγια του Αγίου Νικολάου, Βασιλικά – Μπατσί, Φανερωμένης στην επιστροφή για τα Παλούκια θα διέρχονται από την οδό Αγίας Κυριακής και Ελευθερίου Βενιζέλου.

· Προστίθενται στα δρομολόγια του Αγίου Νικολάου και η περιοχή της Άνω Ηλιακτής. Στην αρχή του συγκεκριμένου εγχειρήματος στην Άνω Ηλιακτή θα πηγαίνουν τα δρομολόγια των 8:20, 14:20, 20:30. Αναλόγως με την ανταπόκριση των επιβατών υπάρχει η διάθεση και η δυνατότητα για περαιτέρω πύκνωση των δρομολογίων της συγκεκριμένης περιοχής.