ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μείωση του εισιτηρίου στην αστική περιοχή της Σαλαμίνας
31/07/2021

Η διοίκηση του ΚΤΕΛ Σαλαμίνας, πιστή στη δέσμευσή της για νέα τιμολογιακή πολιτική κομίστρου, προχωρά από τη Δευτέρα 02/08/2021 στη μείωση του εισιτηρίου για τις μετακινήσεις των επιβατών, εντός της αστικής περιοχής της Σαλαμίνας όπως αυτή περιγράφεται παρακάτω. Σκοπός της κίνησης αυτής είναι η παροχή κινήτρου στους επιβάτες κοντινών αποστάσεων να επιλέγουν για τις μετακινήσεις τους το ΚΤΕΛ Σαλαμίνας.
Η ως άνω αστική περιοχή στην οποία θα ισχύουν τα νέα μειωμένα κόμιστρα ορίζεται ως εξής:


Για τις γραμμές Παλούκια – Αιάντειο, Παλούκια – Κακή Βίγλα, Παλούκια Περιστέρια, τα νέα μειωμένα κόμιστρα θα ισχύουν από Παλούκια έως στάση Γήπεδο.
Για τις γραμμές Παλούκια – Φανερωμένη, Παλούκια Βασιλικά, τα νέα μειωμένα κόμιστρα θα ισχύουν από Παλούκια έως στάση 3ο δημοτικό.
Για τη γραμμή Παλούκια – Άγιος Νικόλαος, τα νέα μειωμένα κόμιστρα θα ισχύουν από Παλούκια έως τη στάση 1ο Δημοτικό.
Για τη γραμμή Παλούκια – Αμπελάκια – Σελήνια, τα νέα μειωμένα κόμιστρα θα ισχύουν από Παλούκια έως στάση Ηλεκτρική.

Η τιμή εισιτηρίου για τις γραμμές εντός της παραπάνω αστικής περιοχής είναι 1,10€ για το κανονικό εισιτήριο και 0,60€ για το μειωμένο εισιτήριο των μαθητών, φοιτητών και πολυτέκνων. Τα εισιτήρια μπορούν να προμηθεύονται οι επιβάτες από το κεντρικό εκδοτήριο και από τα σημεία πώλησης εισιτηρίων.
Υπενθυμίζουμε πως η τιμή της μηνιαίας κάρτας απεριορίστων διαδρομών σε όλες τις γραμμές είναι 50€ για το κανονικό εισιτήριο αντί των 75€ και στα 30€ για μαθητές, φοιτητές και πολυτέκνους.
Τέλος, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους πολίτες και τις αρχές της Σαλαμίνας για τη στήριξή τους και τα θετικά τους σχόλια στο νέο μας εγχείρημα για την αναδιάρθρωση των συγκοινωνιών της Σαλαμίνας.

Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος

Σακελλαρίου Ιωάννης.